MENU

Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.

                                                           Lounas viikko 19

10:30 – 14:30

 

06.05 Maanantai

Pehmeä bataattikeitto (L, G, K)

Kanan cordon bleu ja tsatikia (L)

Uunilohta ja Beurreblanc-koskenlaskijakastiketta (L, G)

Paahdettua perunaa (M, G, K)

Pariloidut kasvikset (M, G, K)

 

07.05 Tiistai

Paahdettua palsternakkakeittoa (L, G)

Kookos-kananpoikaa (M, G)

Ylikypsää maitovasikan lapaa bearnais (L, G)

Yrttiset perunat (M, G, K)

Teiyaki kasvikset (M, G, K)

 

08.05 Keskiviikko
Sitruunainen kukkakaalikeitto (L, G, K)

Mureaa härän niskaa ja kermainen rosépippuri kastike (L, G)

Kaalikääryleet ja puolukkasurvosta (M, G)

Bataatti-perunamuusia (L, G, K)

Rakuunaporkkanoita (M, G, K)

 

09.05 Torstai

Olemme suljettu

 

10.05 Perjantai

Olemme suljettu

 

11,60€

Keittolounas + salaattipöytä 9,60 €

Salaattipöytä 8,60€

Kahvi, tee, pieni makea

 

pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)

(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton