MENU
Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.
Lounas viikko 16
10:30 – 14:30
15.04 Maanantai
Koskenlaskija- parsakaalikeittoa (L, G, K)
Porsaan sveitsinleikettä ja piparjuuridippi (L)
Sweetchili kananpojan koipipalat (M, G)
Sipuli-nuudelipaistos (M, K)
Paahdettuja kasviksia & perunaa (M, G, K)
16.04 Tiistai
Suppilovahverokeittoa (L, G, K)
Ylikypsää härkää & kermainen timjamikastike (L, G)
Paistetut silakat ja tillikermaviiliä (L)
(saatavilla myös gluteenittomana)
Paahdettua perunaa (M, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, K)
17.04 Keskiviikko
Bataatti-cashewpähkinäkeittoa (L, G, K)
Lihapullat ja kokojyväsinappikastiketta (L, G)
Paneroidut kanansisäfileet ja currydippi (L)
Palsternakka-perunamuusia (L, G, K)
Yrtti juurekset (M, G, K)
18.04 Torstai
Hernekeittoa ja pannaria (M)
(saatavilla myös gluteenittomana sekä kasvis)
Smetana uunilohta (L, G)
Porsaan kasslerpihvit Teriyaki glaseerauksella (M, G)
Tilliperunat (M, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, K)
19.04 Perjantai
Samettinen kesäkurpitsakeitto (L, G)
Pinaatti-feta täytteinen turskafile ja pestoa (L)
Miedosti savustettua porsaan kylkeä BBQ (M, G)
Paahdettua perunaa (M, G)
Sweetchili kasviksia (M, G)
11,60€
Keittolounas + salaattipöytä 9,60 €
Salaattipöytä 8,60€
Kahvi, tee, pieni makea
pidätämme oikeuden muutoksiin / (lihan alkuperä suomi/)
(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton)