MENU

Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.

VIIKON LOUNASLISTA
HERKUT VITRIINISTÄ
KOKKI KOTIIN - ESIMERKKIMENU

Lounas viikko 44

10:30 – 14:30

 

27.10 Maanantai

Aurajuusto-palsternakkakeittoa (L, G, K)

Vindalo kananpoikaa  (M, G)

Korianteri-lime turskaa ja pestodippiä (L)

(Saatavilla myös gluteenittomana)

Paahdettuja kasviksia & perunaa (M, G, Veg)

Curry riisiä (M, G, Veg)

 

28.10 Tiistai

Myskikurpitsakeittoa (L, G, K)

Mureaa porsaan paahtopaistia ja Marsalaviini kastiketta (M, G)

Mon`s tyylillä maissipaneroidut kananpojan sisäfileet ja sweetchilidippiä (L, G)

Kasvis; Paneoitua kukkakaalia (M, G, Veg, Saatavilla keittiöstä)

Lohkoperunoita (M, G, K)

Hunajaiset juurekset (M, G, Veg)

 

29.10 Keskiviikko

Kermainen juuripersilja keitto (L, G, K)

Lihapullia ja ruskeaa kastiketta & puolukkaa (L, G)

Lohta ja rapu-smetana kastiketta (L, G)

Juures-perunamuusia (L, G, K)

Pariloidut kasvikset (M, G, Veg)

 

30.10 Torstai

Hernekeittoa ja pannaria (M)

(saatavilla myös kasvis, ja gluteenitonta)

Mon`s tyylillä tehdyt kanakebakot ja curry-dippiä (L, G)

Kaurapaistetut puna-ahven fileet ja valkkari kastiketta (L, G)

Paistettua kukkakaalia & parsakaalia (M, G, K)

Tikkuperunoita (M, G,Veg)

 

 

01.11 Perjantai
Rakuuna-porkkanakeittoa (L, G)

Leivitetyt porsaan leikkeet MONS ja piparjuuri dippiä (L)

(Saatavilla myös gluteenittomana)

Lohipihvit ala Mon`s &  hollandaisea (L, G)

Paahdettuja perunoita (M, G, Veg)

Punajuurta & vuohenjuustoa (L, G, K)

12,40€

Keittolounas + salaattipöytä 10,40€

Salaattipöytä 9,40€

Kahvi, tee, pieni makea     

 pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)

(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton, VEG=Vegaaninen)