MENU

Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.

                                                           Lounas viikko 18

10:30 – 14:30

 

28.04 Maanantai

Kasvis-sosekeittoa (L, G, K)

Sour cream -Kana täytetyt paprikat (L, G)

Kasvispaprikat (M, G, Veg)

Mureaa saksan hirven paistia & tummaa marsalakastiketta (M, G)

Yrttiset perunat (M, Veg, G)

 

29.04 Tiistai

Maa-artisokkakeittoa (L, G, K)

Fish & Chips & tartar (L)
(saatavilla myös gluteenittomana)

Bbq kanavartaat (M, G)

Pariloidut juurekset (M, G, Veg)

 

30.04 Keskiviikko

Kukkakaali-poro keittoa (L)

Lasagne  (L)

(saatavilla myös gluteenittomana)

Kasvislasagne (M, Veg, G)

Pitkään haudutettua härkää bearnaiskastikkeella (L, G)

Siirappiset juurekset & perunoita (M, G, Veg)

Teriyaki riisiä (M, G, Veg)

 

01.05 Torstai

Hyvää vappua, olemme suljettu

 

02.05 Perjantai
Yksityistilaisuus

 

12,40€

Keittolounas + salaattipöytä 10,40€

Salaattipöytä 9,40€

                      Kahvi, tee, pieni makea                             

    pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)

(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton, VEG=Vegaaninen)