MENU
Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.
Lounas viikko 44
10:30 – 14:30
27.10 Maanantai
Aurajuusto-palsternakkakeittoa (L, G, K)
Vindalo kananpoikaa (M, G)
Korianteri-lime turskaa ja pestodippiä (L)
(Saatavilla myös gluteenittomana)
Paahdettuja kasviksia & perunaa (M, G, Veg)
Curry riisiä (M, G, Veg)
28.10 Tiistai
Myskikurpitsakeittoa (L, G, K)
Mureaa porsaan paahtopaistia ja Marsalaviini kastiketta (M, G)
Mon`s tyylillä maissipaneroidut kananpojan sisäfileet ja sweetchilidippiä (L, G)
Kasvis; Paneoitua kukkakaalia (M, G, Veg, Saatavilla keittiöstä)
Lohkoperunoita (M, G, K)
Hunajaiset juurekset (M, G, Veg)
29.10 Keskiviikko
Kermainen juuripersilja keitto (L, G, K)
Lihapullia ja ruskeaa kastiketta & puolukkaa (L, G)
Lohta ja rapu-smetana kastiketta (L, G)
Juures-perunamuusia (L, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, Veg)
30.10 Torstai
Hernekeittoa ja pannaria (M)
(saatavilla myös kasvis, ja gluteenitonta)
Mon`s tyylillä tehdyt kanakebakot ja curry-dippiä (L, G)
Kaurapaistetut puna-ahven fileet ja valkkari kastiketta (L, G)
Paistettua kukkakaalia & parsakaalia (M, G, K)
Tikkuperunoita (M, G,Veg)
01.11 Perjantai
Rakuuna-porkkanakeittoa (L, G)
Leivitetyt porsaan leikkeet MONS ja piparjuuri dippiä (L)
(Saatavilla myös gluteenittomana)
Lohipihvit ala Mon`s & hollandaisea (L, G)
Paahdettuja perunoita (M, G, Veg)
Punajuurta & vuohenjuustoa (L, G, K)
12,40€
Keittolounas + salaattipöytä 10,40€
Salaattipöytä 9,40€
Kahvi, tee, pieni makea
pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)
(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton, VEG=Vegaaninen)