MENU

Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.

Lounas viikko 16

10:30 – 14:30

 

15.04 Maanantai

Koskenlaskija- parsakaalikeittoa (L, G, K)

Porsaan sveitsinleikettä ja piparjuuridippi (L)

Sweetchili kananpojan koipipalat (M, G)

Sipuli-nuudelipaistos (M, K)

Paahdettuja kasviksia & perunaa (M, G, K)

 

16.04 Tiistai

Suppilovahverokeittoa (L, G, K)

Ylikypsää härkää & kermainen timjamikastike (L, G)

Paistetut silakat ja tillikermaviiliä (L)

(saatavilla myös gluteenittomana)

Paahdettua perunaa (M, G, K)

Pariloidut kasvikset (M, G, K)

 

17.04 Keskiviikko
Bataatti-cashewpähkinäkeittoa (L, G, K)

Lihapullat ja kokojyväsinappikastiketta (L, G)

Paneroidut kanansisäfileet ja currydippi (L)

Palsternakka-perunamuusia (L, G, K)

Yrtti juurekset (M, G, K)

 

18.04 Torstai

Hernekeittoa ja pannaria (M)

(saatavilla myös gluteenittomana sekä kasvis)

Smetana uunilohta (L, G)

Porsaan kasslerpihvit Teriyaki glaseerauksella (M, G)

Tilliperunat (M, G, K)

Pariloidut kasvikset (M, G, K)

 

19.04 Perjantai

Samettinen kesäkurpitsakeitto (L, G)
Pinaatti-feta täytteinen turskafile ja pestoa (L)

Miedosti savustettua porsaan kylkeä BBQ (M, G)

Paahdettua perunaa (M, G)

Sweetchili kasviksia (M, G)

 

11,60€

Keittolounas + salaattipöytä 9,60 €

Salaattipöytä 8,60€

                                 Kahvi, tee, pieni makea                                  

  pidätämme oikeuden muutoksiin / (lihan alkuperä suomi/)

(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton)