
MENU
Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.
Lounas viikko 18
10:30 – 14:30
28.04 Maanantai
Kasvis-sosekeittoa (L, G, K)
Sour cream -Kana täytetyt paprikat (L, G)
Kasvispaprikat (M, G, Veg)
Mureaa saksan hirven paistia & tummaa marsalakastiketta (M, G)
Yrttiset perunat (M, Veg, G)
29.04 Tiistai
Maa-artisokkakeittoa (L, G, K)
Fish & Chips & tartar (L)
(saatavilla myös gluteenittomana)
Bbq kanavartaat (M, G)
Pariloidut juurekset (M, G, Veg)
30.04 Keskiviikko
Kukkakaali-poro keittoa (L)
Lasagne (L)
(saatavilla myös gluteenittomana)
Kasvislasagne (M, Veg, G)
Pitkään haudutettua härkää bearnaiskastikkeella (L, G)
Siirappiset juurekset & perunoita (M, G, Veg)
Teriyaki riisiä (M, G, Veg)
01.05 Torstai
Hyvää vappua, olemme suljettu
02.05 Perjantai
Yksityistilaisuus
12,40€
Keittolounas + salaattipöytä 10,40€
Salaattipöytä 9,40€
Kahvi, tee, pieni makea
pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)
(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton, VEG=Vegaaninen)