MENU
Hyödynnämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita aina, kun se on vuodenaikaan nähden mahdollista. Lisäksi paikallisuus näkyy muun muassa siinä, että käyttämämme kasvikset ja perunat tulevat lähialuuelta mm. Katunpään tilalta Mynämäen seudulta.
Lounas viikko 18
10:30 – 14:30
29.04 Maanantai
Ranskalainen sipulikeitto (M, G, K)
Kievinkanaa ja chilimajo (L)
Parilalla paistetut karitsan paahtopaistit ja tumma calvados kastike (M, G)
Paahdettua perunaa (M, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, K)
30.04 Tiistai
Riista-leipäjuustokeittoa (L, G)
Voilla paistetut puna-ahvenet ja smetana-valkoviinikastiketta (L, G)
Savustettua härän paistia ja punaviinikastiketta (M, G)
Kukkakaali-perunamuusia (L, G, K)
Pariloidut kasvikset (M, G, K)
01.05 Keskiviikko
Hyvää vappua!
Olemme suljettuna.
02.05 Torstai
Hernekeittoa ja pannaria (M)
(saatavilla myös gluteenittomana sekä kasvis)
Aasialaista karamelli porsaan kylkeä (M, G)
Kananpoika-nuudeli wok (M, G)
Paistettua riisiä (M, G, K)
Paahdetut perunat & juurekset (M, G, K)
03.05 Perjantai
Kasvis sosekeittoa ja raejuustoa (L, G, K)
Juustoinen uunimakkara ja paistettua sipulia (L, G)
Lihapullia ja ruskeaa kastiketta (L, G)
Paahdettua perunaa (M, G, K)
Paistetut kasvikset (M, G, K)
11,60€
Keittolounas + salaattipöytä 9,60 €
Salaattipöytä 8,60€
Kahvi, tee, pieni makea
pidätämme oikeuden muutoksiin (lihan alkuperä suomi)
(L=laktoositon, M=maidoton, K=kasvis, G=gluteeniton